Вы находитесь здесь: Главная > Бібліотечні новини > Бібліотека була і буде!

Бібліотека була і буде!

Цьогоріч ми відзначаємо Всеукраїнський день бібліотек у важкий та визначальний час для долі нашої держави. Та незважаючи на все, бібліотекарі запропонували своїм користувачам безліч подій.
Бібліотекарі організували вуличну акцію «Бібліотека була і буде!»
Ми вирішили вийти до Дня бібліотек і показати, що бібліотека все-таки жива. Щоб люди могли прийти до нашої книгозбірні, відпочити, взяти книги, відволіктися і, можливо, хтось не знає, що в бібліотеці є багато нових видань.
Дана акція спрямована для активізації читання, залучення нових користувачів, аби донести кожному, яку важливу роль відіграють бібліотеки у житті людини. Відвідувачам та перехожим дарували заздалегідь приготовлені листівки з переліком послуг, які надає бібліотека.
А ще бібліотекарі вирішили запропонувати своїм користувачам незвичну послугу – дублер-годину «Відчуй себе бібліотекарем», де кожен бажаючий отримав можливість випробувати себе в ролі працівника бібліотеки та дізнатись про деякі фахові секрети.
Найбільше задоволення від акції отримали бібліотекарі, адже вкотре пересвідчились у тому, що професія бібліотекаря – це неймовірний і цікавий світ спілкування з людиною, книгою, інформацією.
На подвір’ї бібліотеки бібліотекарі облаштували тематичну фотозону “Бібліотека – сучасна, креативна, твоя!”, де всі бажаючі мали змогу вибрати нові книги та зробити фото на пам’ять.
Предметом гордості бібліотеки завжди були і є її книжки та її читачі. Тож хай бібліотека залишається для всіх мудрим порадником, джерелом знань і дорогоцінним скарбом – скарбом Слова.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Комментарии закрыты.