Вы находитесь здесь: Главная > Правила користування > Правила перебування в інтернет-пункті

Правила перебування в інтернет-пункті

 1. Після підпису у формулярі відвідувач може сісти за вільний комп’ютер.

З цього моменту користувач несе відповідальність за пошкодження комп’ютера і приєднаних до нього пристроїв, стільця та стола за якими він сидить. Якщо відвідувач завдасть пошкодження якимсь речам у інтернет-пункті, то він повинен відшкодувати збитки.
 
 2. Відвідувачі до 14 років можуть працювати за комп’ютером 45 хв, старші 14 років – 1 год 15 хв.

Після того як час вийшов, працівник інтернет пункту може попросити звільнити місце за комп’ютером, а також може з певних причин попросити звільнити місце раніше ніж вийде відведений час. Додатковий час можна отримати з дозволу працівника інтернет-пункту.
 
 3. Всі повинні підтримувати тишу та спокій в залі.
 
                        Суворо забороняється:
 

 – Використовувати ненормативну лексику, образи, погрози, щодо інших;
 – Їсти або пити за робочим місцем;
 – Розмовляти по мобільному телефону;
 – Заряджати мобільний телефон або планшет;
 – Самостійно ремонтувати, перезавантажувати, вмикати і вимикати комп’ютер;
 – Чекати вільне місце в комп’ютерному залі;
 – Приходити хворим;
 – Без дозволу завантажувати ігри, програми, інформацію на комп’ютер;
 – Без дозволу підключати до комп’ютера різні носії пам’яті (внутрішні жорсткі диски, оптичні диски (СD-R,RW, CD+R,RW, DVD-R,RW, DVD+R,RW), USB флеш накопичувачі;
 – Перегляд сайтів з еротичним та порнографічним змістом;
 – Перегляд українських каналів: 112 Україна, NewsOne, Zik;*
 – Перегляд російських телеканалів («Всеросійська державна телевізійна і радіомовна компанія» («Телекомпанія НТВ», «Перший канал. Всесвітня мережа», «РТР-Планета», «Росія 24»), «НТВ-ПЛЮС», «телерадіокомпанія Збройних сил Російської Федерації «Звезда»», «ТНТ-ТЕЛЕМЕРЕЖА», «МОСКВА МЕДІА», «РК МЕДІА», «Міжнародне інформаційне агенство «Росія сьогодні»», «Наше Радіо») та сайтів («Вконтакті», «Однокласники», всіх сервісів «ЯНДЕКС» та «Mail.ru Group»).**
 
За невиконання правил працівник інтернет-пункту може скасувати відведений час користувачу і навіть заборонити певний час відвідувати інтернет-пункт.
 

 *УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №43/2021

Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 лютого 2021 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)»
 **УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №133/2017 Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”
 
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №184/2020 Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 14 травня 2020 року “Про застосування, скасування і внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”)
 
 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Оставить комментарий