Вы находитесь здесь: Главная > Бібліотечні новини > Незламна. Незалежна

Незламна. Незалежна

Щорічно 24 серпня відзначається головне та значуще свято нашої країни – День Незалежності України. Стверджуючись як самостійна, незалежна держава, Україна пройшла величезний шлях від козацької держави часів Богдана Хмельницького до серпня 1991 року, коли Верховною Радою України було прийнято історичний документ виняткового значення для долі українського народу — «Акт проголошення незалежності України».
     Наша незалежність оплачена дорогою ціною – великою кількістю життів тих, хто боровся за ідею вільної України зі зброєю у руках і без неї, незліченною кількістю років втраченої свободи тих, хто сидів за неї у таборах та в’язницях.
     Наша незалежність і сьогодні оплачується життями наших захисників і захисниць які наближають перемогу над російським агресором.
     Мільйони українців споконвічно мріяли про власну суверенну державу й творили і зберігали все те, що зараз є надбанням української культури.
     Шановні користувачі! Запрошуємо всіх бажаючих ознайомитись з книжковою виставкою «Незламна. Незалежна», яка розміщена в читальному залі. На виставці представлено літературу з історії України, про легендарні постаті країни, про тернистий шлях української нації до самовизначення, а також духовну велич держави. А ще працівники Машівської ЦПБ підготували відеопрезентацію «Україна – шлях з минулого в майбутнє». Яку ви можете переглянути за посиланням https://www.facebook.com/mashivkalibrary/videos/318508020568693

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Комментарии закрыты.