Вы находитесь здесь: Главная > Бібліотечні новини > Моя держава –Україна

Моя держава –Україна

28 липня, у День Хрещення Київської Русі, вже вдруге у нашій країні відзначається державне свято – День Української Державності. Указ про затвердження Дня Державності Президент підписав під час урочистостей до Дня Незалежності 24 серпня 2021 року. Відповідний закон 31 травня 2022 року ухвалила Верховна рада.

День Української Державності – це змістовний і важливий день для всіх українців. Цей день призначений для того, щоб подякувати Богу за нашу державу, за нашу історію і за наші традиції. У цей день ми також відзначаємо всі видатні досягнення України та українців.

Триває боротьба за українську державність, українці щодня героїчно захищають Україну та її майбутнє, щодня докладають зусиль для підтримки Сил Оборони України, допомоги постраждалим від війни. Наша сила у нашій єдності та прагненні жити у вільній і незалежній країні з демократичними цінностями. Хай найскоріше настане перемога України! Хай нові сторінки історії української державності будуть про процвітання та добробут України під мирним небом!

До цієї дати в читальному залі  розгорнута книжкова виставка – звеличення “Моя держава –Україна», на якій представлено науково – популярну літературу про історію України, її шлях у розвитку та утворення незалежної держави, а також пропонуємо до вашої уваги відео огляд «Великі українці які творили історію». https://www.facebook.com/mashivkalibrary/videos/795113095406103

Дорогі друзі, ми живемо у чудовій країні – Україні. Ми маємо багато передусім для того, щоб пишатися своєю державою і своєю історією, своїми героями та захисниками.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Комментарии закрыты.