Вы находитесь здесь: Главная > Бібліотечні новини > Чорнобиль –  наш біль

Чорнобиль –  наш біль

26 квітня 1986 рік. Події цього дня стали однією з наймасштабніших трагедій для людства. Вибух, який зруйнував життя тисячам людей і створив багатокілометрову зону відчуження, назавжди закарбувався в пам’яті не одного народу. Долі багатьох людей різних професій – цивільних і військових, які стали свідками, учасниками, героями та жертвами Чорнобильської катастрофи, змінилися назавжди.

У цей день вшануймо ліквідаторів, за їх сміливість та відвагу! Передаємо найщиріші слова вдячності та доземний уклін за високу громадянську позицію і схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом.

З нагоди 37-річниці Чорнобильської трагедії в читальному залі оформлена тематична виставка літератури «Чорнобиль –  наш біль»,  на якій представлена  добірка художніх і документальних творів про Чорнобильську катастрофу,  наповнені переживаннями й тужливими спогадами про минуле.

Ця виставка є даниною пам’яті всім хто поклав своє життя і здоров’я заради ліквідації страшних наслідків Чорнобильської аварії, пересторогою всім прийдешнім поколінням.

Увазі користувачів пропонується відеоперегляд «Земля моя кричить від болю» , https://www.facebook.com/mashivkalibrary/videos/741287704403705 підготовлений бібліотекарями нашої книгозбірні.

Чорнобиль… біль нашої  Землі. І скільки б не минуло років,  все одно це слово полум`янітиме  чорним  вогнищем скорботи.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Комментарии закрыты.