Вы находитесь здесь: Главная > Бібліотечні новини > Привітай захисника України!

Привітай захисника України!

Привітай захисника України!
 
14 жовтня – значуща дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюваннями серця мільйонів українців. В цей день громадяни нашої держави святкують День захисника України – свято звитяги українського лицарства, а також день пам’яті та пошани усіх, хто впродовж століть боровся за державний суверенітет України.
14 жовтня українці відзначають ще два великих свята: День святої Покрови Пречистої Богородиці, День Українського козацтва.
І нині Пресвята Богородиця оберігає українських захисників, чоловіків та жінок, які, так само, як наші пращури, стоять на захисті рідної землі. Найщиріші вітання ветеранам, учасникам бойових дій, військовослужбовцям, усім воїнам, які надійно стоять на захисті суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості держави, миру та спокою нашого народу, та вшанувати всіх, хто носить високе звання Захисника України.
Тому сьогодні ми складаємо глибоку шану всім, хто боронив та боронить честь рідної землі, свободу і незалежність Батьківщини, мужньо стоїть на захисті нашої держави. Ми вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім, хто несе військову службу в зоні бойових дій, їхній відданості українському народові, незламній силі волі та героїзму.
З цієї нагоди працівники Машівської ЦРБ привітали воїна АТО Миколу Зінюху та його побратимів долучившись до благодійної акції «Привітай захисника України».
Нехай щира любов до України, народна повага і підтримка надають всім захисникам нашої держави сил у благородній справі служіння Батьківщині, встановлення миру та спокою на рідній землі.

Для тих, хто захоплюється історією своєї держави, для постійних відвідувачів та гостей читального залу оформлена книжково-ілюстративна виставка «І несе луна козацьке слово», присвячена найбільш яскравим постатям Війська Запорізького, їх державній діяльності.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Комментарии закрыты.