Вы находитесь здесь: Главная > Розгорнутий опис статтей > До бібліотеки на годину краєзнавства

До бібліотеки на годину краєзнавства

Вкотре гостями районної бібліотеки для дорослих стали ми, слухачі «Університету третього віку». Нас сюди запросили на захід, приурочений Дню Гідності і Свободи. Щиро і душевно всіх вітали директор центральної бібліотечної системи Надія Олефір, її заступник Тетяна Кравченко. Далі запросили до читального залу до бібліотекаря Вікторії Тютюнник. Спочатку Вікторія Іванівна ознайомила слухачів з прекрасною виставкою «Голодо- мор-трагедія-геноцид». А далі провела годину краєзнавства. Чимало цікавого ми дізналися з розповіді бібліотекаря і про події Майдану, Небесну Сотню, і про Голодомор 1932-33 років на Україні та інші історичні моменти, які довелося переживати нашому народу, аби відстояти свою гідність і свободу. Безумовно, значне місце було відведено й нинішнім подіям, що відбуваються на сході нашої держави, коли знову ж таки за гідність і свободу своєї країни продовжують гинути українці ” У заході взяв участь також представник районного військового комісаріату СергійКононенко.

Далі всі переглянули фільм про Майдан, що змусив знову згадати нашу тепер вже зовсім юну історію України.

Та на цьому спілкування у стінах районної бібліотеки не закінчилося. Адже цього дня Лідії Савчук, «студентці» університету, був день народження. Тож іменинницю щиро привітали соціальні працівники територіального центру Яна Кобзар та Лариса Ланько. До вітань долучилися й всі присутні.

Ще довго чаювали ми в читальному залі, ділилися враженнями про почуте і побачене на годині краєзнавства.

Тож, користуючись нагодою, хотілося б щиро подякувати всім, хто організував нам таку чудову зустріч. Зокрема, директору терцентру Надії Ігна- тенко, завідуючій відділенням соціально-побутової адаптації Людмилі Костенко. Особлива вдячність працівникам бібліотеки Вікторії Тютюнник та Ользі Хоменко, адже отримали чимало цікаврї інформації.

Л.РЕБРИК, слухач «Університету третього віку».

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Оставить комментарий