Вы находитесь здесь: Главная > Бібліотечні новини > СВІТ МУДРОСТІ – БІБЛІОТЕКА

СВІТ МУДРОСТІ – БІБЛІОТЕКА

     Уже більше двадцяти  років поспіль 30 вересня – у день великомучениць Любові, Надії, Віри і матері їх Софії – бібліотечна громада України святкує Всеукраїнський день бібліотек. У цей день ми відзначаємо високу місію Бібліотеки та Бібліотекаря: інформувати та просвіщати, організовувати безперешкодний доступ до книг для всіх громадян, допомагати і навчати орієнтуватися у потоці інформації, сприяти оволодінню навичками пошуку та використання різноманітних ресурсів.

     В цей день бібліотекарі Машівської центральної публічної бібліотеки та сільських бібліотек – філій зібралися разом на бібліо –party «Там, де живе мудрість».

     Директор закладу Олефір Надія Іванівна привітала колег з професійним святом та вручила подяки кращим працівникам.

     Родзинкою свята став перегляд відеопрезентацій про найсучасніші та кращі бібліотеки України та світу. А потім всі разом взяли участь у різноманітних конкурсах та іграх, за що переможці отримали призи. Сфотографувалися біля книжкової виставки – інсталяції «Світ мудрості – бібліотека» та взяли участь у фоточеленджі «Бібліотека – твоя точка опори».

   

     Всі учасники заходу отримали чимало позитивних емоцій та ще раз переконалися в тому, що бібліотека – особливе місце, де завжди панує чарівна атмосфера, а  книги дбайливо і вірно зберігають цікаву інформацію і радують своїх читачів!

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Комментарии закрыты.