Вы находитесь здесь: Главная > Бібліотечні новини > Звітність бібліотек за 2020 та основні напрямки діяльності в 2021 році

Звітність бібліотек за 2020 та основні напрямки діяльності в 2021 році

11 грудня на базі Машівської центральної бібліотеки для дорослих відбувся семінар – нарада біблотечних працівників «Звітність бібліотек за 2020 та основні напрямки діяльності в 2021 році».
Розпочала нараду директор Машівської ЦБС Н.І.Олефір, яка в своєму виступі визначила головні пріоритети бібліотек в умовах децентралізації. Особливу увагу Надія Іванівна звернула на роботу бібліотек в умовах карантину та проблемні моменти в роботі бібліотечних установ.
З методичними порадами та консультаціями щодо планування та звітності бібліотек виступила методист ЦРБ Т.М.Липовата. Тетяна Миколаївна акцентувала увагу присутніх на основних вимогах щодо складання статистичної та електронної звітності, на відзначенні знаменних та пам’ятних дат, звернула увагу на основні літературні дати краєзнавчого змісту. Також представила до уваги бібліотекарів бібліотечні інновації та нові бібліотечні послуги, які можуть бути використані в роботі книгозбірень.
Бібліотекар дитячої бібліотеки І.М.Гетя дала рекомендації щодо планування роботи з користувачами дітьми, а саме відзначенні Міжнародного дня дитячої книги та Дня захисту дітей.
Проведений семінар для бібліотечних працівників району став практичною порадою з різних питань, зосередив на нових етапах роботи, надихнув на нові та креативні ідеї в діяльності бібліотечних установ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Оставить комментарий