Вы находитесь здесь: Главная > Бібліотечні новини > Круглий стіл в бібліотеці «Конституція – основний закон нашої держави»

Круглий стіл в бібліотеці «Конституція – основний закон нашої держави»

Напередодні Дня Конституції України в читальному залі Машівської ЦРБ було проведено круглий стіл «Конституція – основний закон нашої держави».
В урочистому засіданні взяли участь заступник голови Машівської РДА Віталій Руденко, голова Машівської ОТГ Микола Кравченко, керівник апарату Машівської РДА Олена Самойленко, головний спеціаліст Інна Гуда, завідувач сектору культури ,  молоді та спорту Лариса Ніколенко, начальник Машівського бюро правової допомоги Максим Дворовенко, працівники Машівської ЦРБ та ДБ.
Почесними грамотами Машівської РДА та сектору культури молоді та спорту були нагороджені методист Машівської ЦРБ Тетяна Липовата, інженер програміст Андрій Зозуля, бібліотекар комплектування Алла Асауленко та  бібліотекар дитячої бібліотеки Ірина Гетя.
З вітальними словами до всіх присутніх звернулися директор Машівської ЦБС Надія Олефір та голова Машівської ОТГ Микола Кравченко.
З нагоди державного свята України бібліотечні працівники організували тематичну книжково -ілюстративну виставку «Конституція незалежної України» , яка базується на матеріалах, які допоможуть користувачам дізнатися про історію прийняття основного документу держави, побачити сучасне і минуле України, згадати імена та постаті великих українців.

Всі разом переглянули слайд – презентацію та відеоролик про нелегкий шлях створення та прийняття Конституції України, взяли активну участь в онлайн вікторині «Чи знаєте Ви Конституцію України?».
Цей захід став майданчиком жвавої дискусії присутніх, оскільки Конституція України як основний закон держави, маючи давню історію – від першої конституції Пилипа Орлика і до сьогодення,- завжди перебуває в центрі уваги суспільства, отже, потребує обговорення з різних питань.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Оставить комментарий